Maatwerk 550

Maatwerk bij verandertrajecten

Bestaat de wens of behoefte om met uw bedrijf of organisatie een grote sprong voorwaarts te maken? Soms dwingen externe omstandigheden uw bedrijf om stappen te zetten, bijvoorbeeld als nieuwe concurrenten het spel in de bedrijfstak veranderen. Ze zijn innovatiever, klantgerichter, ze werken met zelfsturende teams, besteden zaken uit en kunnen daardoor flexibeler zijn dan uw bedrijf.
 
Wat is uw uitdaging?
Vereist de instroom van nieuwe mensen een andere manier van leidinggeven? Of is uw bedrijf zo gegroeid dat er eilanden zijn ontstaan of een wirwar aan regels en procedures, waardoor het oorspronkelijke elan van het bedrijf dreigt te verdwijnen? Een Management Developmenttraject op maat kan een antwoord zijn op de gestelde uitdagingen. Bespreek de mogelijkheden eens met ons, wij bieden al meer dan 25 jaar Management Development trajecten aan.

Uw ambities
Wat zijn de strategische ambities van uw organisatie?  Gaat het om vernieuwing in de dienstverlening, projectmatig werken, beter samenwerken binnen de organisatie of met andere bedrijven en instellingen? Wilt u de bedrijfsprocessen tegen het licht houden? Het management professionaliseren? Als u ervoor kiest om met ons te gaan samenwerken gaan we een intensief en langdurig traject met elkaar aan. Er kan gewerkt worden aan de competenties van de managers of adviseurs individueel én aan de organisatieontwikkeling als geheel.

Anders leren kijken en handelen 
U leert anders naar buiten kijken, buiten de gebaande kaders ook. U leert experimenteren met nieuwe werkwijzen en we helpen u direct verder door tijdens dat proces ook te reflecteren. Hoe is het het gesteld met persoonlijk leiderschap, met de teams en de organisatie als geheel? Vanuit verschillende rollen zoals coach, sparringpartner, projectleider, ontwikkelaar, uitvoerder van trajecten, begeleider van projecten of managementteams, trainer en regisseur van het geheel. Uiteindelijk zijn we pas tevreden als zich een nieuwe manier van werken ontwikkeld heeft, die recht doet aan uw strategische ambities.

Meer weten, neem dan vrijblijvend contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoonnummer (010) 794 68 11.