Hoger Management

hoger mngt
Bent u een ervaren manager in de profit of non-profitsector? Met de opleiding Hoger Management, - voorheen Register Bedrijfskunde – actualiseert en verdiept u uw bedrijfskundige kennis, om te kunnen doorgroeien naar een senior managementpositie binnen uw organisatie.

Visie en inzicht
Tijdens de post-hbo opleiding Hoger Management leert u praktische managementvaardigheden combineren met visie en inzicht. Daarnaast weet u beleid te formuleren. De opleiding is vooral bedoeld om uw bedrijfskundige kennis te verdiepen en uw inzicht te vergroten zodat u kunt werken in functies op tactisch en strategisch niveau. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van risicomanagement, processen, bedrijfsinnovaties en leidinggeven aan complexe veranderingen brengen u dichter bij een senior positie.

Veelzijdig en verbindend
Deze opleiding sluit nauw aan op de vraag uit de markt, die steeds meer behoefte heeft aan veelzijdige, bedrijfskundig geschoolde managers, die verbindingen kunnen leggen.
De inhoud van de opleiding sluit steeds aan bij de actuele ontwikkelingen binnen organisaties, zodat u uw nieuwe kennis direct kunt toepassen in de praktijk. De volgende modules maken deel uit van de opleiding:
  • Ontwikkelen van persoonlijk leiderschap (basisvaardigheden, persoonlijke effectiviteit)
  • Aansturen van medewerkers en teams (teambuilding, conflicthantering en onderhandelen)
  • Leiderschap binnen de organisatie (strategisch management, business procesmanagement, management accounting, risico management, innovatie management)
  • Het leidinggeven aan complexe veranderingen (verandermanagement)
Tijdens de opleiding maken we gebruik van activerende werkvormen. Wat u leert is direct toepasbaar in de praktijk, omdat u kunt werken aan eigen praktijkopdrachten. Door het inbrengen van situaties uit uw eigen organisatie geeft u mede vorm aan de inhoud van de opleiding.

Sterk gericht op de praktijk
U krijgt ruimschoots de gelegenheid om de theorie en de praktijk met elkaar te verbinden door de vele praktijkopdrachten. Zo sluiten alle modules af met een praktijkopdracht. De docenten en trainers hebben ruime werkervaring in hun vakgebied en verbinden hierdoor theorie en praktijk tot één geheel.

Tijdsinvestering
De studiebelasting bestaat uit het volgen van 40 bijeenkomsten van een dagdeel en 400 studieuren (inclusief de lesdagen).
Om deel te kunnen nemen aan deze opleiding bent u werkzaam in een stevige managementpositie (overleg eventueel met de docent). Daarnaast bent u in het bezit van minimaal een hbo-getuigschrift/diploma.

Bij voldoende resultaat ontvangt u het post-hbo-getuigschrift Hoger Management van PostMDopleidingen. Na afronding mag u de titel RBK, Registerbedrijfskundige, voeren.
Start en omvang
Februari 2018, 40 wekelijkse bijeenkomsten

Dag en tijd
Donderdag van 18:45 tot 21:45 uur

Investering
€ 4.875,00 (excl. literatuur ca. € 450,00)
termijnbetaling mogelijk in overleg

Studiebelasting
400 studiebelastingsuren (deze zijn incl. de bijeenkomsten)

Leslocatie
Hogeschool Rotterdam
Rochussenstraat 198
3015 EK Rotterdam

Diploma/certificaat/getuigschrift
Bij voldoende resultaat ontvangt u het post-hbo-getuigschrift Hoger Management van PostMDopleidingen

Aantal deelnemers
Maximaal 20

Contactpersoon
Wim Post
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(010) 794 68 11

evenement eigenschappen

Startdatum 01-02-2018
Einddatum 01-02-2019
Sluitingsdatum 01-02-2019
Prijs per persoon €4.875,00
€4.875,00 19