Mantelzorgmakelaars zijn er om de mantelzorgers in Nederland te ontzorgen, zodat zij zich kunnen focussen op hun zorgtaken. Ben je geïnteresseerd in het vak en in het volgen van onze post-hbo-opleiding Mantelzorgmakelaar? Bezoek dan een van onze voorlichtingsbijeenkomsten.
...

Ben je teamleider, supervisor, afdelingshoofd of filiaalhouder? Of bouwcoördinator in het onderwijs zoals Sandra? Als je al leiding geeft, maar nog wel een sprong durft te maken, schrijf je dan in voor de eenjarige avondopleiding Middenmanagement.
...

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière in het bedrijfsleven? En wil je (meer) kennis van bedrijfskundige disciplines, zoals management en organisatie en financieel management? Onze post-hbo-opleiding Bedrijfskunde geeft je stof die je direct kunt toepassen in de beroepspraktijk, nog tijdens je opleiding. Schrijf je vandaag nog in!
...

Hoe leid je een afdeling effectief? Deze vraag staat centraal in onze middenmanagementopleiding gericht op de zorg. Je leert beter functionerings- en verzuimgesprekken voeren, maar ook doeltreffend organiseren. Je past je kennis direct toe in de praktijk, nog tijdens je opleiding. Schrijf je vandaag nog in!
...

Afgelopen week kregen we het bericht binnen, dat wij opnieuw CEDEO gecertificeerd zijn!

Onze klanten, deelnemers en opdrachtgevers, geven in het onderzoek, dat in het kader van deze certificering plaatsgevonden heeft, aan zeer tevreden te zijn met onze dienstverlening, van docenten tot administratie en van begin tot nazorg.

Onze opleidingen sluiten in de waarnemingen van onze deelnemers goed aan op de vragen uit het werkveld. Wij bieden maatwerk tijdens de opleidingen, zijn zeer toegankelijk, enthousiast en kundig en wij worden zwaargewichten in onze sector genoemd....

11 november // Symposium: ‘Waar ligt de toekomst van de fysiotherapie?’

Op 11 november kunnen fysiotherapeuten hun licht opsteken over de stand van zaken in hun vakgebied tijdens het symposium ‘Waar ligt de toekomst van de fysiotherapie?’. Diverse prominente sprekers, verbonden aan Hogeschool Rotterdam, zullen onder leiding van dagvoorzitter Dr. Lennard Voogt 40 jaar fysiotherapie en de toekomst van verschillende specialisaties binnen het vakgebied onder de loep nemen. ...

Zoeken