Joke Hartmans

JokeHartmansDocent bij de opleiding Mantelzorgmakelaar/Cliëntondersteuner

Welke onderdelen verzorg je binnen de opleiding Mantelzorgmakelaar/Cliëntondersteuner?
Ik verzorg de module Zorglandschap en wanneer nodig geef ik input bij Mantelzorgvriendelijk Personeelsbeleid en bij de modules over de Zorgverzekeringswet en de Wet langdurige zorg.

Waar heb je ervaring opgedaan?
Door mijn langdurige loopbaan bij een zorgverzekeraar ben ik goed thuis in het zorglandschap en weet ik veel van de Zorgverzekeringswet en Wet langdurige zorg. Daarnaast heb ik enige jaren ervaring opgedaan als (interne) opleider in de Zorgwetgeving. Maar ik ben ook mantelzorger en weet hoe snel je de eigen regie kunt verliezen en van het kastje naar de muur gestuurd wordt.

Kun je nog iets meer vertellen over jezelf?
Mijn achtergrond is bedrijfskunde en verandermanagement. In 2018 heb ik de opleiding Mantelzorgmakelaar met veel plezier afgerond. Mijn grootste drijfveer om bij een zorgverzekeraar te werken is mensen te helpen de eigen regie te houden op zorg en ondersteuning. In mijn huidige functie als business developer krijg ik de kans om verder te denken dan ‘verzekeren’ en met in- en externe partners te ondernemen, met als doel relevant te zijn voor klanten op momenten die er toe doen.

Zoeken