Opleidingen voor het bedrijfsleven en de zorgsector

Wil je je talenten ontwikkelen als manager of leidinggevende? Ben je een professional op zoek naar handvatten om veranderingen door te voeren in je bedrijf of (zorg)instelling? Of ben je toe aan een geheel nieuwe stap in je carrière?

Onze post-hbo-opleidingen in management en bedrijfskunde en onze erkende opleiding Mantelzorgmakelaar bereiden (aankomend) managers en andere professionals in de zorg en daarbuiten voor op leiderschap in de 21e eeuw.

We leiden deelnemers op die werkzaam zijn in branches zoals energie, land- en tuinbouw, financiële en zakelijke dienstverlening, industrie, zorg en welzijn, verkeer en vervoer en overheid. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend studieadviesgesprek: we gaan graag met je om de tafel om te zien of je wensen aansluiten bij onze opleidingen.
Bedrijfskunde
Bedrijfskundige kennis is een must voor professionals die een leidinggevende rol (gaan) vervullen. Je verwerft een stevige basis in disciplines zoals management en organisatie en financieel management, maar ook in actuele ontwikkelingen zoals agile management, design thinking en scrums.
Image
Technische bedrijfskunde
Deze post-hbo-opleiding is bedoeld voor technici, vakspecialisten en andere professionals die hun bedrijfskundige kennis willen uitbreiden.
Image
Middenmanagement
Deze opleiding is bedoeld voor hen die zich willen verdiepen in operationeel management. Je leert jezelf profileren en presenteren als leidinggevende.
Image
Middenmanagement in de zorg
Ben je zorgmanager, teamleider, afdelingshoofd of heb je een andere middenmanagementpositie in de zorg? Samen met werkgevers ontwikkelden we een opleiding die inzichten en vaardigheden biedt om een afdeling effectief te leiden.
Image
Mantelzorgmakelaar
Als mantelzorgmakelaar ondersteun je mantelzorgers bij complexe aanvragen voor voorzieningen in de zorg, zoals het persoonsgebonden budget (pgb). Je leert de mantelzorger ontzorgen, zodat zij zich kunnen richten op de zorg van hun naasten.
Image

Zoeken