Opleidingen voor het bedrijfsleven en de zorgsector

Wil je je talenten ontwikkelen als manager of leidinggevende? Ben je een professional op zoek naar handvatten om veranderingen door te voeren in je bedrijf of (zorg)instelling? Of ben je toe aan een geheel nieuwe stap in je carrière?

Onze post-hbo-opleidingen in management en bedrijfskunde en onze erkende opleiding Mantelzorgmakelaar bereiden (aankomend) managers en andere professionals in de zorg en daarbuiten voor op leiderschap in de 21e eeuw.

We leiden deelnemers op die werkzaam zijn in branches zoals energie, land- en tuinbouw, financiële en zakelijke dienstverlening, industrie, zorg en welzijn, verkeer en vervoer en overheid. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend studieadviesgesprek: we gaan graag met je om de tafel om te zien of je wensen aansluiten bij onze opleidingen.
Mantelzorgmakelaar en Cliëntondersteuner
Bij onze nieuwe gecombineerde opleiding tot Mantelzorgmakelaar en Cliëntondersteuner stellen wij de deelnemers in staat om tegelijkertijd twee opleidingen te volgen.
Image
Mantelzorgmakelaar online
Naast de opleiding van 17 dagen in Utrecht en Breda bieden we nu ook een opleiding aan, die deelnemers de mogelijkheid biedt om meer van uit huis te werken en te studeren. Dezelfde inhoud bieden we nu anders aan.
Image
Cliëntondersteuner
Wil je naast Mantelzorgmakelaar ook Cliëntondersteuner worden? Dan is een vereiste dat je de Basisopleiding Cliëntondersteuner volgt. Bij PostMDopleidingen hebben we een opleiding die precies aansluit op jouw opleiding tot Mantelzorgmakelaar!
Image
Teamleider in zorg en welzijn
Ben je teamleider, zorgmanager, afdelingshoofd of heb je een andere middenmanagementpositie in de zorg of welzijn? Wij bieden een compacte opleiding die zich richt op alle aspecten van (persoonlijk) leiderschap die jou in 20 bijeenkomsten de kennis, inzichten, en vaardigheden biedt om een afdeling effectief aan te sturen.
Image
Professionals in the lead
Ben jij die professional in the lead, die de zorg er morgen anders doet uitzien dan vandaag? Het zorglandschap is drastisch aan het veranderen. Slimme oplossingen moeten gevonden worden voor grote uitdagingen.
Image
Bedrijfskunde
Bedrijfskundige kennis is een must voor professionals die een leidinggevende rol (gaan) vervullen. Je verwerft een stevige basis in disciplines zoals management en organisatie en financieel management, maar ook in actuele ontwikkelingen zoals agile management, design thinking en scrums.
Image
Technische bedrijfskunde
Deze post-hbo-opleiding is bedoeld voor technici, vakspecialisten en andere professionals die hun bedrijfskundige kennis willen uitbreiden.
Image
Bedrijfskunde voor Teamleider in zorg en welzijn
Bedrijfskunde voor teamleiders in zorg en welzijn is een nieuwe opleiding, die inspeelt op de behoefte om meer bedrijfsmatig te gaan kijken en handelen in de zorg. Het analyseren van bedrijfsprocessen en het sturen van die processen op basis van de beschikbare informatie in de organisatie zijn noodzakelijke instrumenten voor de teamleider in deze tijd.
Image
Middenmanagement
Deze opleiding is bedoeld voor hen die zich willen verdiepen in operationeel management. Je leert jezelf profileren en presenteren als leidinggevende.
Image

Zoeken