Opleidingen (op maat) voor managers in het bedrijfsleven

Managers en professionals in de 21e eeuw
Van professionals wordt verwacht dat zij inzicht hebben in de bedrijfsstrategie, processen binnen organisaties en oog hebben voor commerciële aspecten van het werk. In de huidige economie is persoonlijk leiderschap belangrijk: het komt aan op verbinden en op het ontwikkelen van communicatieve en creatieve vaardigheden. Kennis van ICT, het kunnen opereren in complexe netwerken en het omgaan met diversiteit zijn tevens bepalend voor het succes van leidinggevenden en andere professionals.

Met onze aanpak rusten we jou als leider en professional toe op de 21e eeuw. Bekijk hieronder de opleidingen uit ons open aanbod en schrijf je direct in. Of lees hoe we jouw organisatie op maat van dienst kunnen zijn.

Open Aanbod

Bedrijfskunde
Bedrijfskundige kennis is een must voor professionals die een leidinggevende rol (gaan) vervullen. Je verwerft een stevige basis in disciplines zoals management en organisatie en financieel management, maar ook in actuele ontwikkelingen zoals agile management, design thinking en scrums.
Image
Technische bedrijfskunde
Deze post-hbo-opleiding is bedoeld voor technici, vakspecialisten en andere professionals die hun bedrijfskundige kennis willen uitbreiden.
Image
Middenmanagement
Deze opleiding is bedoeld voor hen die zich willen verdiepen in operationeel management. Je leert jezelf profileren en presenteren als leidinggevende.
Image

Zoeken