Bedrijfskunde

Deze post-hbo-opleiding is bedoeld voor (aankomend) managers in de profit- en non-profitsector en andere professionals die een leidinggevende rol (gaan) vervullen in hun organisatie. Deelnemers komen uit branches als energie, land- en tuinbouw, financiële en zakelijke dienstverlening, industrie, zorg en welzijn, verkeer en vervoer en overheid.
Doelgroep
(Aankomend) managers in de profit- en non-profitsector en andere professionals die een leidinggevende rol (gaan) vervullen, kunnen met deze post-hbo-opleiding een volgende stap zetten. De opleiding Bedrijfskunde zit op het snijvlak van operationeel en tactisch management.

Deelnemers komen uit branches als energie, land- en tuinbouw, financiële en zakelijke dienstverlening, industrie, zorg en welzijn, verkeer en vervoer en overheid.

Helikopterview
Als manager is een helikopterview steeds belangrijker. Immers, je moet de samenhang van alle primaire bedrijfsactiviteiten op elkaar kunnen afstemmen. Daarnaast dien je thuis te zijn in ondersteunende activiteiten zoals projectmanagement, financieel management, HRM en risico- en informatiemanagement.

Doorgroeien
De post-hbo-opleiding Bedrijfskunde sluit hier prima op aan en verschaft je inzichten op managementniveau. Met deze opleiding groei je door naar een (stevige) managementfunctie. Je leert hoe je uiteenlopende problemen binnen je eigen organisatie kunt oplossen. Naast het systematisch uitvoeren van beleid leer je ook te begeleiden en te implementeren.

Zoeken