Opleidingen (op maat) voor mantelzorgmakelaars, managers en teamleiders in de zorg

Een dynamisch veld
Zorginstellingen zien zich geconfronteerd met verplaatsing van de zorg naar de eerste lijn, ziekenhuizen hebben te maken met robotisering in de OK en een enorme groei op de spoedeisende hulp. Patiënten gaan eerder naar huis, of blijven langer thuis, wat een andere manier van communiceren vraagt van en naar zorgverleners toe. Verpleeghuizen maken een groei door en kunnen nauwelijks aan voldoende personeel komen. Veranderingen zijn in de zorg de gewoonste zaak van de wereld. En mantelzorgers hebben daarom vaak behoefte aan ondersteuning in het woud van wet- en regelgeving.

Onze opleidingen maken zorgprofessionals, teamleiders en mantelzorgmakelaars kundig en veerkrachtig en stellen hen in staat de veranderingen in hun werkveld te helpen verwezenlijken. Bekijk hieronder de opleidingen uit ons open aanbod en schrijf je direct in. Of lees hoe we jouw organisatie op maat van dienst kunnen zijn.

Open Aanbod

Mantelzorgmakelaar
Als mantelzorgmakelaar ondersteun je mantelzorgers bij complexe aanvragen voor voorzieningen in de zorg, zoals het persoonsgebonden budget (pgb). Je leert de mantelzorger ontzorgen, zodat zij zich kunnen richten op de zorg van hun naasten.
Image
Middenmanagement in de zorg
Ben je zorgmanager, teamleider, afdelingshoofd of heb je een andere middenmanagementpositie in de zorg? Samen met werkgevers ontwikkelden we een opleiding die inzichten en vaardigheden biedt om een afdeling effectief te leiden.
Image

Zoeken