Cliëntondersteuner worden na je opleiding tot Mantelzorgmakelaar

  • Klaar voor verbreding van je werkgebied als Mantelzorgmakelaar
  • In drie maanden een nieuwe functie
  • Een opleiding gegeven door professionals uit de praktijk
  • Werken gedurende de opleiding aan uitbreiding van je netwerk
  • Deels fysiek en vooral online
  • Met aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling
Wil je, nadat je Mantelzorgmakelaar bent geworden, ook Cliëntondersteuner worden? Dat kan!

Gratis en Online Informatiebijeenkomst Mantelzorgmakelaar en Cliëntondersteuner
Wil je meer informatie over deze opleiding? Meld je vrijblijvend aan voor één van onze digitale informatiebijeenkomsten over de opleiding Mantelzorgmakelaar en Cliëntondersteuner. Daar kunnen we al je persoonlijke vragen beantwoorden en verder bespreken.

Nadat je je studie Mantelzorgmakelaar hebt afgerond, kun je ook de online vervolgstudie voor Cliëntondersteuner bij ons volgen.
Je hoeft niet helemaal opnieuw te beginnen, want omdat je al Mantelzorgmakelaar bent, krijg je vrijstellingen. Dat betekent dat je alleen een paar modules hoeft te volgen. Tijdens de studie werk je aan opdrachten en aan je professionele ontwikkeling. Je reflecteert regelmatig en vult je portfolio aan.

Deze vervolgstudie bestaat uit 2 fysieke lesdagen en 4 online lesdagen. Eén van de twee fysieke lesdagen is de integrale toets en afsluiting van de opleiding.
Dit sluit perfect aan op wat je al hebt geleerd als Mantelzorgmakelaar. Zo bouw je verder op je bestaande kennis en ervaring. Tevens volg je digitaal de les Wetgeving + E-learning Wlz via de Beroepsvereniging de BCMB.

Ook vinden wij bij PostMDopleidingen het belangrijk dat je de theorie ook echt in de praktijk toegepast kunt zien. Tijdens de opleiding loop je dan ook direct al twee keer mee met een ervaren Cliëntondersteuner, die je meeneemt in het werk thuis bij een cliënt.

Een mooie verbreding van je vakgebied!
Doelgroep
Cliëntondersteuner
Als Cliëntondersteuner help je mensen aan benodigde informatie op een breed vlak en bied je kortdurende ondersteuning. Het gaat om dienstverlening op het gebied van zorg, jeugdhulp, wonen, werk, inkomen en onderwijs. Een Cliëntondersteuner is er voor iedereen met een zorgvraag.
Een Cliëntondersteuner werkt zowel preventief als op het moment dat zorg en/of ondersteuning nodig is of als mensen al zorg krijgen.
Kim_Csik
Nienke te Velde, oud-deelnemer

Zoeken