Professionals in the lead

  • Voortrekker zijn en het verschil willen maken op de afdeling
  • Persoonlijk leiderschap ontwikkelen
  • Jouw team kunnen coachen en een totaal teamplan kunnen opstellen
  • Nieuwe ontwikkelingen op je afdeling signaleren en voorbereiden
  • Inspiratie opdoen in andere branches
  • Samen leren met collega’s uit de ziekenhuispraktijk onder begeleiding van ervaren trainers
Ben jij die Professional in the lead, die graag meedenkt en meewerkt om de zorg te verbeteren?
Ziekenhuizen en andere zorginstellingen staan voor grote uitdagingen. Slimme oplossingen moeten daarvoor gevonden worden; dat vraagt flexibiliteit, creativiteit, innovatief talent en reflectievermogen bij medewerkers die verder kijken dan alleen hun eigen afdeling.
De patiënt/bewoner verlangt van een zorgverlener dat hij/zij kan uitleggen wat en waarom hij/zij iets doet of laat. Wil jij daar met je team vorm aan geven, dan ben jij de professional in the lead die we voor deze leergang zoeken!
Doelgroep
Professionals in the lead zijn zorgprofessionals met een opleiding op minimaal mbo-niveau en een rol hebben als voortrekker binnen haar of zijn team. Voortrekkers zijn professionals, die teams of medewerkers coachen of een bijdragen leveren aan vernieuwingen of verbeteringen van de dienstverlening op de afdeling. Ook kan de opleiding gelden als aanzet om naar een voortrekkersrol toe te groeien. Het is dan wel belangrijk om tijdens de opleiding al bepaalde voortrekkers taken op te mogen pakken, zodat je ervaring op kunt doen.

Zoeken