Wie zijn wij

Opleiden voor de zorg en het bedrijfsleven, voor (aankomende) managers, zorgmakelaars en professionals
Van managers en professionals wordt steeds meer persoonlijk leiderschap verwacht, zowel in de zorgsector als in het bedrijfsleven. Steeds vaker wordt van hen verlangd dat ze zich verbinden met anderen en over de grenzen van hun eigen professie heen kunnen kijken. Organisaties dienen alsmaar innovatiever te worden en in de zorg zijn veranderingen de gewoonste zaak van de wereld.

Wat wij voor jou doen
PostMDopleidingen is er voor die (aankomende) managers en professionals (waaronder verpleegkundigen, zorgmakelaars en fysiotherapeuten), die betrokken zijn bij die veranderingen. We realiseren ons dat zij daarbij voor grote uitdagingen staan. Het vergt lef om daarbij het verschil te maken.

Wij inspireren deelnemers hun aandeel te pakken in de veranderingen en ondersteunen hen daarbij in hun eigen ontwikkeling. Onze post-hbo-opleidingen en maatwerktrajecten maken van (aankomend) managers betere leiders en helpen professionals hun toegevoegde waarde zichtbaar te maken. Zo leveren we een bijdrage aan hun professionele ontwikkeling en profilering en die van de organisatie.

Bekijk onze opleidingen en trajecten voor:
Persoonlijke aanpak
Wij gaan samen met de medewerker en de organisatie op zoek naar wat hun ontwikkelvragen zijn. Leren en ontwikkelen gaan bij ons hand in hand en beide vragen maatwerk.

Ons praktijkgerichte onderwijs bewijst zich al meer dan 25 jaar in de zorgsector en het bedrijfsleven. We geloven in een persoonlijke aanpak en dagen onze deelnemers op verschillende manieren uit. Dat doen we incompany en op centrale leslocaties. Zo helpen we mensen en organisaties vooruit.

Naast onze post-hbo-opleidingen en (diploma-)maatwerktrajectenmaatwerktrajecten in zorg en bedrijfskunde organiseren wij bij- en nascholingsactiviteiten voor zorgprofessionals.

Wat zeggen anderen over ons
PostMDopleidingen is een Cedeo-erkend opleidingsinstituut en werkt nauw samen met Hogeschool Rotterdam. We werken voor professionals, managers en adviseurs uit zowel de profit als non-profitsector, waaronder ECT, Maasstad Ziekenhuis, Evi-des, Euromast, Ikazia, Haaglanden Medisch Centrum, Humanitas en Menzis. Lees wat onze deelnemers en opdrachtgevers over ons zeggen.

Samenwerking met Hogeschool Rotterdam
PostMDopleidingen bouwt op meer dan 25 jaar ervaring in het onderwijs. Ons opleidingsinstituut is voortgekomen uit de post-hbo-activiteiten van Hogeschool Rotterdam, die in 2014 zijn verzelfstandigd (voorheen bekend onder de naam Transfergroep Rotterdam). We werken nauw samen met de hogeschool. Onze jarenlange samenwerking levert niet alleen kennis, ervaring en kwaliteit op, maar heeft ook praktische voordelen. Dat betekent dat enkele van onze opleidingen vrijstellingen geven binnen de hbo-opleidingen van Hogeschool Rotterdam, zoals de Ad Management in de zorg, de Ad Ondernemen en HBO-V deeltijd. Ook op het gebied van flexibele diplomamaatwerktrajecten trekt PostMDopleidingen samen op met Hogeschool Rotterdam.

Neem contact met ons op om te bespreken wat jouw mogelijkheden zijn.
Image

Zoeken