Testimonials

‘De opleiding gaf me veel inspiratie’

Kim Csik-Dirkse werkt al jaren in de financiële dienstverlening die steeds meer digitaliseert. Zij mist daarin het contact met mensen: echt iets voor iemand betekenen en hem/haar verder helpen.
Image

‘Ik ontdekte dat je consequent en flexibel tegelijk kunt zijn’

Derk de Graaf is 2e secretaris van de ondernemingsraad van ECT in Rotterdam. Hij volgde de opleiding Bedrijfskunde van PostMDopleidingen.
Image

‘Dankzij de incompany-trajecten kunnen we inspelen op de veranderingen in het verpleegkundig landschap’

Linda Kurpershoek-Van Steenis is teamleider bij de Maasstad Academie, waar zij zich bezig houdt met de beroepsopleidingen van het personeel.
Image

'Door de opleiding heb je het gewoon sneller onder de knie'

Stephanie Muis volgde de opleiding Teamleider in zorg en welzijn (voorheen: Middenmanagement in de zorg). Zij werkt als teamleider bij Revalidatiecentrum De Dillenburg (Zonnehuisgroep Vlaardingen).
Image

'Je leert anders kijken naar je eigen organisatie'

Sandra de Booij geeft les aan groep 6 maar is ook bouwcoördinator op obs De Springbok in Den Haag. Dat houdt in dat ze de spil vormt tussen de directie en de overige teamleden. Als het nodig is, kan ze inspringen bij managementtaken. Ze volgde een opleiding Middenmanagement bij PostMDopleidingen.
Image

'Van gastspreker tot opdracht op de werkvloer: we stellen samen het traject op'

Jaco van der Worp is senior adviseur opleidingen bij Landsteiner, het opleidingsinstituut van Haaglanden Medisch Centrum en Groene Hart Ziekenhuis. Hij houdt zich bezig met leren en innoveren op de werkvloer. Zijn doel is het bevorderen van de vakdeskundigheid van het personeel, van de verpleegkundigen tot het management van het ziekenhuis.
Image

'Ik heb echt de voldoening in mijn werk gevonden die ik zocht'

Zelfstandig ondernemer Chantal Hoevers Prins hielp jarenlang mensen het beste uit zichzelf te halen met personal branding en stijladvies. Zij gooide het roer om en begon met de eenjarige opleiding Mantelzorgmakelaar bij PostMDopleidingen. Nu ondersteunt ze mensen die mantelzorg verlenen door hen te helpen een weg te vinden in het complexe zorgsysteem.
Image

Zoeken